Mandula

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!

Évek óta nem jártam már orvosnál, ám az idei évben már negyedjére voltam megfázással, lázzal és torokfájdalommal. (Kisfiam az idén januárban kezdett el bölcsibe járni és minden bacit összeszed, így én is elkapom sajnos tőle). Legutóbb 3 hete háziorvosom tüszős mandulagyulladást diagnosztizált nálam és az idei évben már 3- madjára antibiotikummal és torokfertőtlenítővel kezelt. Most viszont újra fájdalmat érzek a bal oldali mandulámnál nyeléskor és köhögéskor éles fájdalom hasított a légcsövembe. Lázam nincs és az étvágyam is rendben van :-)
Szeretném megkérdezni, hogy milyen homeopátiás szert használhatnék az újabb antibiotikumos kezelés elkerülése érdekében?
2011. 06. 13. | 20:09

Kedves Kérdező!

A jelenlegi heveny panaszára akkor lehet biztonsággal szert ajánlani, ha többet ír a tünetekről. Például arról, hogy mire javul, vagy romlik a fájdalma, milyen a közérzete stb. A kevés info alapján Hepar sulfur C, CH 15 napi kétszeri bevételét javaslom. A visszatérő fertőzések megszüntethetőek alkati szer szedésével, ehhez azonban fel kell keresnie egy homeopatát.

Orvosszakértő 2011. 06. 19. | 12:53
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close