Tüdőrák után hosszan tartó köhögés

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktorok!
2009. márciusában a Korányi Kórház 1-es tüdő-belgyógyászatán diagnosztizálódott
bal alsó lebenyi rosszindulatú daganat. Kemó és sugárterápia teljesen rendbe tette, de időnként (jelenleg) szörnyű, száraz, erőltető, kegyetlen köhögés kínoz. Főleg esti és éjszakai jelleggel. Szakorvosaimtól eddig kaptam DHC-t, nem használt semmit, illetve Hydrocodin tablettát kaptam, de én továbbra is csak szenvedek nap, mint nap. Nagyon belefáradtam már az egészbe, szeretnék már egy kicsit könnyebben lenni. Nagy-nagy tisztelettel kérem Önöket: ha van segítségnyújtási lehetőségük, kérem tegyék meg, mert már nem bírom a szenvedést.
Külön nagy köszönettel leszek a segítség nyújtásért. Már minden szirupot kipróbáltam, de azok sem segítettek semmit. Egy nagyon-nagyon elkeseredett beteg ember kéri a segítségnyújtási lehetőségüket.
Nagy-nagy Tisztelettel: ... beteg
2010. 11. 22. | 14:35

Kedves Kérdező!
Az első lépés egy tüdőgyógyászati ellenőrzés. Nem derül ki a kérdésből, hogy volt-e mellkasi műtét. Amennyiben nem volt az elmúlt hónapokban CT és ettől függően hörgőtükrözés szükséges. A gyógyszeres kezelés során a leghatékonyabb gyógyszereket kapta. Dohányzási tilalom és kerülje a szennyezett levegőjű helyeket.

Orvosszakértő 2010. 11. 29. | 13:12
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close